Уточнене інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Громадські слухання щодо влаштування кладовища в селі Лолин Калуського району Івано-Франківської області.
На підставі розпорядженням селищного голови від 16.06.2023 року № 116 «Про внесення змін до розпорядження селищного голови від 30.05.2023 року № 107 «Про проведення громадських слухань»» громадські слухання з даного питання призначено на 02 липня 2023 року о 14.00 год. в будинку культури за адресою: вул. Франка Івана, 158, с. Лолин Калуського району Івано-Франківської області.
Участь у громадських слуханнях можуть брати:  
– з правом голосу можуть брати участь дієздатні жителі територіальної громади, місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстроване на території, в межах якої проводяться громадські слухання;
– інші особи, які на законних підставах постійно проживають або перебувають на відповідній території, можуть брати участь у громадських слуханнях з правом дорадчого голосу. Особи з правом дорадчого голосу не беруть участь у голосуванні, а їхній голос у результаті голосування не враховується.

Наявність документів, що ідентифікують фізичних осіб або представників юридичних осіб обов’язкова.

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій та зауважень призначено начальника відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та комунального майна апарату Вигодської селищної ради Юрія ДОВЖАНСЬКОГО (е-mail: [email protected]).

Пропозиції та зауваження подавати у письмовому вигляді до відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та комунального майна апарату Вигодської селищної ради або на е-mail: [email protected].
Запрошуємо взяти участь у проведенні громадських слухань.