Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Громадські слухання щодо перейменування вулиць у смт. Вигода та с. Вишків

На підставі розпорядженням селищного голови від 11.06.2023 року № 114 «Про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиць у смт. Вигода та с. Вишків» громадські слухання з даного питання призначено на:
– громадські слухання щодо перейменування вулиці Стуса В. у смт. Вигода Калуського району Івано-Франківської області на вулицю Анатолія Вертепного провести 11 липня 2023 року о 17.00 год. в приміщенні Вигодської селищної ради за адресою: вул. Данила Галицького, 75, смт. Вигода, Калуського району, Івано-
Франківської області;
– громадські слухання щодо перейменування вулиці Гладкий Верх у с. Вишків Калуського району Івано-Франківської області на вулицю Мар’яна Сердюка провести 12 липня 2023 року о 17.00 год. в приміщенні Вишківського старостинського округу Вигодської селищної ради за адресою: вул. Нова, 112, с. Вишків, Калуського району, Івано-Франківської області;
– громадські слухання щодо перейменування вулиці Томинових у с. Вишків Калуського району Івано-Франківської області на вулицю Ігоря Кітраля провести 12 липня 2023 року о 17.30 год. в приміщенні Вишківського старостинського округу Вигодської селищної ради за адресою: вул. Нова, 112, с. Вишків, Калуського району, Івано-Франківської області.

Участь у громадських слуханнях можуть брати:

– з правом голосу можуть брати участь дієздатні жителі територіальної громади, місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстроване на території, в межах якої проводяться громадські слухання;
– інші особи, які на законних підставах постійно проживають або перебувають на відповідній території, можуть брати участь у громадських слуханнях з правом дорадчого голосу. Особи з правом дорадчого голосу не беруть участь у голосуванні, а їхній голос у результаті голосування не враховується.
Наявність документів, що ідентифікують фізичних осіб або представників юридичних осіб обов’язкова.

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій та зауважень призначено начальника відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та комунального майна апарату Вигодської селищної ради Юрія ДОВЖАНСЬКОГО (е-mail: [email protected]).

Пропозиції та зауваження подавати у письмовому вигляді до відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та комунального майна апарату Вигодської селищної ради або на е-mail: [email protected].

Запрошуємо взяти участь у проведенні громадських слухань.