Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Об’єкт: проект містобудівної документації «Детальний план території для індивідуального дачного будівництва за межами населеного пункту с. Вишків в урочищі «Сіда», Вигодської ТГ, Калуського району, Івано-Франківської області» (земельна ділянка НАЗАРУКА Юрія Миколайовича).

Рішенням Вигодської селищної ради від 26.09.2023 року № 1855-33/2023 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для індивідуального дачного будівництва у с. Вишків (гр. НАЗАРУК Ю.М.)» надано дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,8500 га (кадастровий номер 2622080800:03:001:1101) в с. Вишків для індивідуального дачного будівництва.

Замовник: Вигодська селищна рада.

Розробник: Фізична особа-підприємець ЯКИМІВ Назар Петрович.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 29 січня 2024 року о 12.00 год. в приміщенні Вигодської селищної ради за адресою: вул. Данила Галицького, 75, смт. Вигода, Калуського району, Івано-Франківської області. Участь у громадських слуханнях можуть брати: громадськість; уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація; уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація; представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації. Наявність документів, що ідентифікують фізичних осіб або представників юридичних осіб обов’язкова.

З проектом містобудівної документації «Детальний план території для індивідуального дачного будівництва за межами населеного пункту с. Вишків в урочищі «Сіда», Вигодської ТГ, Калуського району, Івано-Франківської області» (земельна ділянка НАЗАРУКА Юрія Миколайовича) можна ознайомитися у відділі архітектури, містобудування, капітального будівництва та комунального майна апарату Вигодської селищної ради за адресою: смт. Вигода вул. Д. Галицького, 75 (2 поверх), а також матеріали додано до цього інформаційного повідомлення. Відповідальним за організацію розгляду пропозицій та зауважень призначено головного спеціаліста відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та комунального майна апарату Вигодської селищної ради Андріану ГОНЧАРУК (е-mail: [email protected]).

Пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації «Детальний план території для індивідуального дачного будівництва за межами населеного пункту с. Вишків в урочищі «Сіда», Вигодської ТГ, Калуського району, Івано-Франківської області» (земельна ділянка НАЗАРУКА Юрія Миколайовича) подавати у письмовому вигляді до відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та
комунального майна апарату Вигодської селищної ради або на е- mail: [email protected].

Запрошуємо взяти участь у проведенні громадських слухань.